Лимонна кислота «DSM N.P.» /Бельгія/
Лимонна кислота «DSM N.P.» /Бельгія/ Е330
Незамінимий антиоксидант в харчовій індустрії
Яка харчова добавка міститься майже у всіх фруктах і хвої? Що грає роль регулятора кислотності, консерванту і смакової добавки одночасно? Що значно знижується ймовірність прогоркания жирів, маргаринів і тваринного масла?
Лимонна кислота (Е330) виробництва компанії.
позитивно впливає на організм людини і присутній у життєво-важливих метаболічних обмінних процесах.
оберігає продукцію від розтлінного дії знаходяться в них слідів важких металів, шляхом утворення з ними комплексних сполук;
Ваші вигоди від співпраці з нашою компанією:
Ви покращуєте свій продукт і оберігаєте здоров'я своїх споживачів.
Ви економите кошти на доставку, так як товар буде доставлений за вказаною Вами адресою.
Ви отримуєте безкоштовну консультацію. Наші технологи охоче допоможуть Вам у вирішенні виробничих питань.
Можливість відстрочки платежу. При підписанні договору ми погоджуємо оптимальні умови оплати.
Зробіть замовлення протягом 10 календарних днів від дати отримання комерційної пропозиції і отримаєте додаткову знижку.
Лимонна кислота безводна являє собою порошок, кристали або гранули різного розміру, білого кольору, практично без запаху, з сильним кислим смаком. Близько 70% від усієї виробленої лимонної кислоти використовується в харчовій промисловості.
фактори перерахунку
форми продукту
Лимонна кислота (Е330)
Продукт |
Відповідність Фармакопеї |
Стандартна упаковка |
Лимонна кислота моногідрат гранулят |
FCC, USP Ph. Eur |
25 кг мішок |
Лимонна кислота моногідрат мелкогранулированная |
FCC, USP Ph. Eur |
25 кг мішок |
Лимонна кислота безводна середній гранулят 1200 |
FCC, USP Ph. Eur |
25 кг мішок 1000 кг мішок |
Лимонна кислота безводна невеликий гранулят 700 |
FCC, USP Ph. Eur |
25 кг мішок 1000 кг мішок |
Лимонна кислота безводна 51 N невеликий гранулят |
FCC, USP Ph. Eur |
25 кг мішок 1000 кг мішок |
Лимонна кислота безводна порошок |
FCC, USP Ph. Eur |
25 кг мішок |
Солі лимоної кислоти – цитрати (Е331)
Продукт |
Відповідність Фармакопеї |
Стандартна упаковка |
Тринатрію цитрат дигідрат гранулят |
FCC, USP Ph. Eur |
25 кг мішок |
Тринатрію цитрат дигідрат дрібногранулиронанный |
FCC, USP Ph. Eur |
25 кг мішок |
Тринатрію цитрат дигідрат порошок |
FCC, USP Ph. Eur |
25 кг мішок |
Мононтрію цитрат безводний гранулят |
FAO |
25 кг мішок |
Мононтрію цитрат безводний порошок |
FAO |
25 кг мішок
|
Основні функції лимонної кислоти і нітратів у харчовій промисловості:
· Підкислювач (смаковий компонент: напої, карамелі, джеми, мармелад)
· Підсилювач аромату, поліпшення смаку (наприклад, надає солонуватий, прохолодний смак напоям)
· PH-контроль (цитратний буфер)
· Комплексоутворювач (утворює хелатні комплекси з іонами металів, посилює дію антиоксидантів і запобігає потемнінню продуктів, наприклад морепродуктів, а також використовується як ідентифікатор консервантів)
· Стабілізатор (наприклад, вина)
· Агент, що запобігає первинне розкладання жирів і вітамінів
· Емульгатор (в сироваріння) ангідритом Переважні для сухих сумішей (наприклад, сухі розчинні напої). Ангідриди лимонної кислоти можуть абсорбувати до 8,6% води, без утворення грудок. Цитрати Використовуються спеціально для контролю pH напоїв, пом'якшуючи гострий кислий смак у випадках, коли потрібні відносно великі кількості кислоти. Цитрати в безалкогольних напоях діють як буфер.