Пластифікатор дріжджів Olindronal PF «Bussetti & Co» /Австрія/, кошерний
Пластифікатор дріжджів Olindronal PF «Bussetti & Co» /Австрія/, кошерний
Ідеальний пластифікатор
У процесі виробництва дріжджів необхідно вводити пластифікатор запобігає кришіння дріжджового пласта при формуванні, різанні і фасування, а також подальшому зберіганні і транспортуванні. При іспользуванія якісного пласіфікатора зберігається підйомна сила і газоутворююча здатність дріжджів. Компанія «BUSSETTI & Co» / Австрія /, ексклюзивним дистриб'ютором якої на ринку є ТОВ "Галеан, Лтд" пропонує:
Пластифікатор дріжджів Гланапон PF
Це емульгуюча суміш для виробництва дріжджів з тонізуючим і відбілюючим ефектом. Вноситься для стабілізації біологічної активності сухих дріжджів в пресі сушки в кількості 0,05- 0,2% на дріжджі з сухою речовиною до 30%. Суміші рослинних масел і жирних кислот емульгують з рослинним маслом, в результаті чого, покращується вигляд дріжджів, вони захищені від висихання, і, як наслідок, продовжується термін їх придатності.
Відмінні властивості:
- покращує якість дріжджів;
- сприяє збереженню вологості готової продукції;
- пластифікує дріжджову масу, запобігає її кришіння при операціях формувань, різання і упаковки, а також при зберіганні і транспортуванні готового продукту;
- зменшує втрату газообразуючої здатності дріжджів при зберіганні;
- зберігає підйомну силу дріжджів;
- характеризується низькою витратою
Безкоштовна доставка власним транспортом, щотижня, в будь-яку точку України.
Поліпшите своє виробництво, використовуйте піногасники BUSSETTI & Co!
Гланапон PF120
1. Мета: Емульгуюча речовина для виготовлення дріжджів зі згладжуючим ефектом. Захищає дріжджі від висихання та надає кращого вигляду.
2. Хімічний склад : поєднання суміші природних ефірів жирних кислот у рослинній олії
3. Властивості:
зовн. вигляд прозора жовта рідина
активні субстанції 100%
рівень рН (1:10) 5.0 – 7,0
Колір (Гарднер) макс. 5
4. Момент додавання:
1) додавати прямо у пресувальну машину
2) на фільтр між ост. третиною ротаційного фільтру
3) до дріжджового соку, перед фільтром
5. Спосіб додавання: концентрований або розчинений водою 1:5 або 1:10, шляхом дозатора
6. Кількість використання: 0,05 – 0,2% на дріжджі з сухою речовиною до 30%
7. Стабільність при зберіганні: приблизно 1 рік при кімнатній температурі. Нижче 50С може з’явитись помутніння, яке зникне при нагріванні до 30-400С.
8. Додатково:GlanaponPF 120 підготовлений для використання у харчовій промисловості. У відповідності до стандартів Управління продовольства та медикаментів (FDA)§173.340
Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.
У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.
Гланапон DG 162
1. Мета:піногасник для процесів бродіння (наприклад виробництво дріжджів)
2. Хімічний склад : поєднання ефірів жирних кислот з ЕО-РО-Сополімерами
3. Властивості:
Вигляд: прозора, світло-жовта речовина
Іоногенність: неіоногенна
Густина (20ºС) 0,98 ± 1,02 г/см3
В’язкість(20ºС): 300-560 мм2/с
Колір (Гарднер) макс. 5
4. Момент додавання: устаткування для автоматичного додавання
5. Спосіб додавання: концентрований або розчинений водою 1:5 або 1:10, шляхом дозатора
6. Кількість використання: в залежності від використовуваної системи бродіння наприклад 0,03-0,15кг/100кг вирослих дріжджів
7. Стабільність при зберіганні: приблизно 24 місяці у закритих контейнерах. При кімнатній температурі. Захищати від прямого сонячного світла.
8. Додатково:GlanaponDG 162 підготовлений для використання у харчовій промисловості. У відповідності до стандартів Управління продовольства та медикаментів (FDA) §173.340
Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.
У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.