Заквасочні культури для сирів в-ва «MOFIN ALCE GROUP» /Італія/
Заквасочні культури для сирів в-ва «MOFIN ALCE GROUP» /Італія/
Корпорація «MOFIN ALCE GROUP» заснована в 1950 році в Навар (Італія). Належить родині Монія, президентом компанії є доктор Giovanni Mogna. Корпорація включає в себе: різноманітні дослідницькі центри, діяльність яких спрямована на вивчення і розвиток технологічних рішень, заснованих на традиціях і реальностях. У мікробіологічному центрі ведуться постійні роботи по селекції нових штамів і заквасочні культур.
ТОВ «Галеан, Лтд», ексклюзивний дистриб'ютор компанії MOFIN ALCE GROUP, спільно з італійськими технологами, в першу чергу розробляють широкий спектр заквасочні культур для виробництва різних видів сирів і кисломолочних продуктів згідно концепції здорового харчування, пробіотичні культури, різні види цвілі.
Переваги заквасочні культур прямого внесення компанії «MOFIN ALCE GROUP» (Італія):
- Відсутність процесу приготування виробничої закваски, пов'язаного з високою трудомісткістю, енерговитратами ризиком втрати активності заквасок;
- Не вимагають попередньої активації;
- Забезпечення постійної рівноваги між штамами;
- Висока активність заквасочні культур (КУО не менше 1011);
- Постійна ротація серед одного виду закваски - це відсутність "звикання" до закваски і, як наслідок, запобігання втрат від бактеріофагів;
- Поліпшення аромату за допомогою спеціальних ароматобразующіх структур;
- Відсутність постокисленія в кінцевому продукті, так званий, «стоп-ефект»;
- Зберігання заквасок при температурі +4 ° С - 12 місяців, і -18 ° С -24 місяця, що зручно при різних видах зберігання і транспортуванні;
- Широкий асортимент дозувань, що дозволяє використовувати їх як на великих комбінатах, так і на невеликих;
- Більш широкий діапазон робочих температур, що дозволяє регулювати час сквашування;
- За рахунок високої концентрації бактерій більш стійкі до впливу інгібуючих речовин;
- Поліпшення мікробіологічного якості продукту.