Піногасник Glanopon DS для цукрової промисловості «Bussetti & Co» /Австрія/
Піногасник Glanopon DS для цукрової промисловості «Bussetti & Co» /Австрія/
На сьогоднішній день це єдині піногасники, які дають стабільну однорідну емульсію протягом тривалого часу - від 10 днів і більше. Швидко емульгуючі в широкому діапазоні температур і рН. Одне з головних переваг цих піногасників полягає в тому, що вони виробляються з харчової сировини рослинного походження. Згідно з висновком Державної санітарно-епідеміологічної експертизи МОЗ України їх можна використовувати без обмежень в харчовій промисловості.
Піногасник
Гланапон DS 98
Це поверхнево-активний компонент, який використовується в цукровій промисловості. Покращує умови кристалізації і скорочує час закипання і очищення. Гланапон DS 98 додається в проміжний і готовий продукт під час заповнення варильного устаткування.
Може вноситися концентрований або розбавлений водою. Використовується в кількості 0,05кг / м3 речовини. Гарантійний термін зберігання становить 24 місяці з дня виготовлення.
Піногасник
Гланапон DS 5
Універсальний піногасник, которий пріменяетса в цукровій промисловості, головним чином, в промивних і стічних водах.Состоіт з комбінації натуральних жирних кислот і ефірів жирних кислот з нейтральними носіями. Використовується при промиванні буряка: приблизно 50 - 100 ppm на тонну (в циклічному процесі). Точка внесення для піногасіння в промивних водах з боку всмоктування - в реціркулярний насос. Для гасіння піни в неочищеному соку додайте речовина в дифузію і на стадії очищення соку.
Піногасник
Гланапон DS 22
Цей піногасник, застосовується в цукровій промисловості, головним чином в приготуванні і очищенні соку. Він являє собойкомбінацію різних епоксидів, не містить ні мінеральних, ні силіконових масел. При розведенні водою утворює стійку емульсію.Гланапон DS 22 можна зберігати приблизно 2 роки в закритих контейнерах. Для видалення піни при приготуванні і очищенні соку достатньо 20 - 100 г на тонну буряка.
Гланапон DS 98
1. Мета: поверхнево-активна сполука для цукрової промисловості. Загальне поліпшення умов кристалізації, а також скорочення кипіння і центрифуги
2. Хімічний склад : суміш складних ефірів жирових кислот та рослинних масел
3. Властивості:
Вигляд: коричнева, в’язка рідина
Іоногенезис: неіонний
Щільність(20ºС): приблизно 1,1г/см3
В’язкість(25ºС): 450-650мПас
Точка помутніння(1% у NaCl): 50-55ºС
Коефіцієнт кислотності: макс. 2
4. Момент додавання: додається до продукту під час та після заповнення котельного обладнання.
5. Спосіб додавання: концентрат або розбавлений водою
6. Кількість використання: 0,05 кг/м3 речовини
7. Стабільність при зберіганні: приблизно 2 роки у закритих контейнерах
8. Додатково: Гланапон DS 98 призначений для виробництва харчування. У відповідності до
«Адміністрації США по харчових продуктах і медикаментах», параграф 173.340
Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.
У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.
Специфікація
Вигляд: коричнева, в’язка рідина
Іонність: неіонний
Коефіцієнт кислотності: макс. 2мг КОН/г DGFC – V 2 (81)
В’язкість(25ºС): 450-650мПас DIN 51562
Точка помутніння(1% у NaCl): 50-55ºС АА 10 3 13
Гланапон DS 5
1. Мета:Гланапон DS5 універсальний піногасник для цукрової - , крохмальної – та пов'язаний з харчовою промисловістю, особливо для промивної води та очищення стічних вод.
2. Хімічний склад : поєднання природних жирових кислот та ефірів жирових кислот з нейтральними носіями.
3. Властивості:
Вигляд: темно-коричнева рідина
Активна речовина: 100%
Щільність(20ºС): 0,93 ± 0,02 г/см3
В’язкість(20ºС): 60-120 мм2/сек
Температура застигання: < -7ºС
Коефіцієнт кислотності: < 11мг КОН/кг
BSB5: 365мг/г
CSB: 2500 мг/г
4. Спосіб додавання: концентрат, за допомогою дозувальної помпи.
5. Момент додавання: Для піногасіння промивної води, на поглинаючому місці перебування циркуляційної помпи. Для піногасіння при додаванні сирого соку у поширенні та очищенні соку.
6. Кількість використання: промивання буряка: приблизно 50-100ppm Гланапону DS 5 на тону буряка (при схемі роботи)
7. Стабільність при зберіганні: приблизно 2 роки у закритих, оригінальних контейнерах при відповідних умовах зберігання (наприклад: кімнатна температура, без прямого потрапляння сонячних променів)
8. Додатково: Гланапон DS5 призначений для виробництва харчування. У відповідності до
«Адміністрації США по харчових продуктах і медикаментах», § 173.340. Продукт не проявляє гальмуючий або токсичний вплив на активний мул, який не є адаптованим. Гланапон DS 5 може вважатись речовиною біологічного розкладання.
Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.
У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.
Специфікація
Вигляд: темно-коричнева рідина
Іонність: неіонний
Коефіцієнт кислотності: макс 11,0 мг КОН/г
Колір(Гарднер): макс. 3
В’язкість (20ºС): 60-120 мм2/сек
Точка затвердіння: < -5ºС
Гланапон DS 22
1. Мета: піногасник для цукрової промисловості, особливо створений для видобутку, очищення соку та обезводнення.
2. Хімічний склад : поєднання різних алкаліноксидних полімерів
3. Властивості:
Вигляд: безбарвна рідина
Іоногенезис: неіонний
рН-значення (10% у воді): приблизно 6
Щільність(20ºС): 1,05 ± 0,05 г/см3
В’язкість(25ºС): приблизно 200мПас
Температура застигання: < -7ºС
4. Момент додавання: Гланапон DS22 найкраще використовувати у концентраті або може бути розбавлений водою, в залежності від розміру та потужності дозувальної помпи.
6. Кількість використання: У кількості 20-60г Гланапону DS22 на тонну переробленого буряку – зазвичай ефективна доза для піногасіння у видобутку та очищенні соку.
7. Стабільність при зберіганні: приблизно 1 рік у закритих контейнерах
8. Додатково: Гланапон DS22 призначений для виробництва харчування. У відповідності до
«Адміністрації США по харчових продуктах і медикаментах», § 173.340
Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.
У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.
Специфікація
Вигляд: безбарвна – блідо-жовтого кольору рідина
Іонність: неіонний
Колір(Гарднер): макс. 3
Щільність(20ºС): 1,05 ± 0,05 г/см3