ru

Піногасник Glanopon DS для цукрової промисловості «Bussetti & Co» /Австрія/

Піногасник Glanopon DS для цукрової промисловості «Bussetti & Co» /Австрія/

Піногасник Glanopon DS для цукрової промисловості «Bussetti & Co» /Австрія/

На сьогоднішній день це єдині піногасники, які дають стабільну однорідну емульсію протягом тривалого часу - від 10 днів і більше. Швидко емульгуючі в широкому діапазоні температур і рН. Одне з головних переваг цих піногасників полягає в тому, що вони виробляються з харчової сировини рослинного походження. Згідно з висновком Державної санітарно-епідеміологічної експертизи МОЗ України їх можна використовувати без обмежень в харчовій промисловості.

Піногасник Гланапон DS 98

Це поверхнево-активний компонент, який використовується в цукровій промисловості. Покращує умови кристалізації і скорочує час закипання і очищення. Гланапон DS 98 додається в проміжний і готовий продукт під час заповнення варильного устаткування.

Може вноситися концентрований або розбавлений водою. Використовується в кількості 0,05кг / м3 речовини. Гарантійний термін зберігання становить 24 місяці з дня виготовлення.

Піногасник Гланапон DS 5

Універсальний піногасник, которий пріменяетса в цукровій промисловості, головним чином, в промивних і стічних водах.Состоіт з комбінації натуральних жирних кислот і ефірів жирних кислот з нейтральними носіями. Використовується при промиванні буряка: приблизно 50 - 100 ppm на тонну (в циклічному процесі). Точка внесення для піногасіння в промивних водах з боку всмоктування - в реціркулярний насос. Для гасіння піни в неочищеному соку додайте речовина в дифузію і на стадії очищення соку.

Піногасник Гланапон DS 22

Цей піногасник, застосовується в цукровій промисловості, головним чином в приготуванні і очищенні соку. Він являє собойкомбінацію різних епоксидів, не містить ні мінеральних, ні силіконових масел. При розведенні водою утворює стійку емульсію.Гланапон DS 22 можна зберігати приблизно 2 роки в закритих контейнерах. Для видалення піни при приготуванні і очищенні соку достатньо 20 - 100 г на тонну буряка.

Гланапон DS 98

1. Мета: поверхнево-активна сполука для цукрової промисловості. Загальне поліпшення умов кристалізації, а також скорочення кипіння і центрифуги

2. Хімічний склад : суміш складних ефірів жирових кислот та рослинних масел

3. Властивості:

Вигляд: коричнева, в’язка рідина

Іоногенезис: неіонний

Щільність(20ºС): приблизно 1,1г/см3

В’язкість(25ºС): 450-650мПас

Точка помутніння(1% у NaCl): 50-55ºС

Коефіцієнт кислотності: макс. 2

4. Момент додавання: додається до продукту під час та після заповнення котельного обладнання.

5. Спосіб додавання: концентрат або розбавлений водою

6. Кількість використання: 0,05 кг/м3 речовини

7. Стабільність при зберіганні: приблизно 2 роки у закритих контейнерах

8. Додатково: Гланапон DS 98 призначений для виробництва харчування. У відповідності до

«Адміністрації США по харчових продуктах і медикаментах», параграф 173.340

Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.

У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.

Специфікація

Вигляд: коричнева, в’язка рідина

Іонність: неіонний

Коефіцієнт кислотності: макс. 2мг КОН/г DGFC – V 2 (81)

В’язкість(25ºС): 450-650мПас DIN 51562

Точка помутніння(1% у NaCl): 50-55ºС АА 10 3 13

Гланапон DS 5

1. Мета:Гланапон DS5 універсальний піногасник для цукрової - , крохмальної – та пов'язаний з харчовою промисловістю, особливо для промивної води та очищення стічних вод.

2. Хімічний склад : поєднання природних жирових кислот та ефірів жирових кислот з нейтральними носіями.

3. Властивості:

Вигляд: темно-коричнева рідина

Активна речовина: 100%

Щільність(20ºС): 0,93 ± 0,02 г/см3

В’язкість(20ºС): 60-120 мм2/сек

Температура застигання: < -7ºС

Коефіцієнт кислотності: < 11мг КОН/кг

BSB5: 365мг/г

CSB: 2500 мг/г

4. Спосіб додавання: концентрат, за допомогою дозувальної помпи.

5. Момент додавання: Для піногасіння промивної води, на поглинаючому місці перебування циркуляційної помпи. Для піногасіння при додаванні сирого соку у поширенні та очищенні соку.

6. Кількість використання: промивання буряка: приблизно 50-100ppm Гланапону DS 5 на тону буряка (при схемі роботи)

7. Стабільність при зберіганні: приблизно 2 роки у закритих, оригінальних контейнерах при відповідних умовах зберігання (наприклад: кімнатна температура, без прямого потрапляння сонячних променів)

8. Додатково: Гланапон DS5 призначений для виробництва харчування. У відповідності до

«Адміністрації США по харчових продуктах і медикаментах», § 173.340. Продукт не проявляє гальмуючий або токсичний вплив на активний мул, який не є адаптованим. Гланапон DS 5 може вважатись речовиною біологічного розкладання.

Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.

У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.

Специфікація

Вигляд: темно-коричнева рідина

Іонність: неіонний

Коефіцієнт кислотності: макс 11,0 мг КОН/г

Колір(Гарднер): макс. 3

В’язкість (20ºС): 60-120 мм2/сек

Точка затвердіння: < -5ºС

Гланапон DS 22

1. Мета: піногасник для цукрової промисловості, особливо створений для видобутку, очищення соку та обезводнення.

2. Хімічний склад : поєднання різних алкаліноксидних полімерів

3. Властивості:

Вигляд: безбарвна рідина

Іоногенезис: неіонний

рН-значення (10% у воді): приблизно 6

Щільність(20ºС): 1,05 ± 0,05 г/см3

В’язкість(25ºС): приблизно 200мПас

Температура застигання: < -7ºС

4. Момент додавання: Гланапон DS22 найкраще використовувати у концентраті або може бути розбавлений водою, в залежності від розміру та потужності дозувальної помпи.

6. Кількість використання: У кількості 20-60г Гланапону DS22 на тонну переробленого буряку – зазвичай ефективна доза для піногасіння у видобутку та очищенні соку.

7. Стабільність при зберіганні: приблизно 1 рік у закритих контейнерах

8. Додатково: Гланапон DS22 призначений для виробництва харчування. У відповідності до

«Адміністрації США по харчових продуктах і медикаментах», § 173.340

Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.

У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.

Специфікація

Вигляд: безбарвна – блідо-жовтого кольору рідина

Іонність: неіонний

Колір(Гарднер): макс. 3

Щільність(20ºС): 1,05 ± 0,05 г/см3