ru

Крохмаль модифікований «WPPZ S.A.» /Польща/

Крохмаль модифікований «WPPZ S.A.» /Польща/ Е1412, Е1422, Е1414

Крохмаль модифікований «WPPZ S.A.» /Польща/

ТОВ "Галеан" Лтд, в якості загусника і стабілізатора для виробництва цільномолочної продукції, (зокрема сметани та йогуртів) пропонує модифіковані крохмалі (Е +1414, Е 1422) виробництва Люблінського комбінату крохмалів «WPPZ S.A.» (Польща).

Для виробництва сметани:

 Стабілізатор вноситься до пастеризації молока, згідно наступних норм:

  • для 20% жирності - 1,5 — 1,7%

  • для 15% жирності - 1,6 — 1,8%

  • для 10% жирності - 1,7 — 1,9%

(дані усереднені і можуть диференціюватися залежно від жирності та якості молока).

Стабілізатор бажано вносити через блендер (для кращої дифузії). Залежно від того, наскільки дозволяє обладнання, для кращої розчинності суміш підігрівають до 40 - 45 ° С. В цілому стабілізатор витримує пастірізацію (до 95 ° С). При гомогенізації даний стабілізатор не втрачає своїх властивостей.

Для виробництва йогуртів:

Молоко нагрівають з додаванням згущувача до t 70 ° С.

Готову суміш пастеризують при t +95 ° С протягом 10 хв. Далі пастеризовану суміш охолоджують до t 45 ° С і вносять бактерії. Протягом 5:00 підтримується t 43 ° C з отриманням рівня pН 4,1- 4,3. Потім суміш охолоджують до t 20 ° C і витримують 20 годин. Готовий продукт охолоджують до t 8 ° C.

  • молоко 2% жирності - 94-95 гр.

  • бактерії - 3-4 гр.

  • стабілізатор Е 1414, Е1422 - 3-4 гр.


ТОВ "Галеан, Лтд" в якості загусника, гелеутворювача і стабілізатора для харчового виробництва пропонує Вам Дікрохмаль Е 1414 виробництва Люблінського комбінату крохмалів  «WPPZ S.A.» (Польща).

Для виробництва:

  • Консервовані сардини - 20г / кг

  • Консервована скумбрія - 60г / кг

  • Консервовані овочі, фрукти - 10г / кг

  • Соуси, пасти, соки - 10-50 г / кг

  • Ароматизовані йогурти та ін. Кисломолочні продукти - 10г / кг

  • Консервоване дитяче харчування - 60г / кг

  • Фруктові начинки, джеми - 10-20 г / кг

  • Харчування дітей до року - 5-25 г / кг

  • М'ясні, ковбасні вироби - 20г / кг

  • В якості основи, носія - 10-900г / кг

(Дані усереднені і можуть диференціюватися в залежності від якості сировини).