Піногасник Glanopon DJ 162 для дріжджової, спиртової та фармацевтичної галузей «Bussetti & Co» /Австрія/
Піногасник Glanopon DJ 162 для дріжджової, спиртової та фармацевтичної галузей «Bussetti & Co» /Австрія/
Це спеціалізований продукт для контролю піноутворення, узгоджений з вимогами харчової промисловості, відповідний широкому спектру технічних запитів. Його харчові поверхнево-активні речовини, володіють антівспенівающимі і пеногасячі властивостями при невеликих дозуваннях 0,03-0,15кг / 100 кг вирослих дріжджів. Може вноситься як в концентрованому вигляді, так і у вигляді сток-розчину у співвідношенні 1: 5 або 1:10. На сьогоднішній день це єдиний піногасник, який дає стабільну однорідну емульсію протягом тривалого часу - від 10 днів і більше. Швидко емульгуючий в широкому діапазоні температур і рН. Одне з головних переваг пеногасителя полягає в тому, що він проводиться з харчової сировини рослинного походження. Згідно з висновком Державної санітарно-епідеміологічної експертизи МОЗ України його можна використовувати без обмежень в харчовій промисловості. Гарантійний термін зберігання становить 24 місяці з дня виготовлення.
Гланапон PF120
1. Мета: Емульгуюча речовина для виготовлення дріждів із згладжуючим ефектом. Захищає дріжді від висихання та надає кращого вигляду.
2. Хімічний склад : поєднання суміші природних ефірів жирних кислот у рослинній олії
3. Властивості:
зовн. вигляд прозора жовта рідина
активні субстанції 100%
рівень рН (1:10) 5.0 – 7,0
Колір (Гарднер) макс. 5
4. Момент додавання:
1) додавати прямо у пресувальну машину
2) на фільтр між ост. третиною ротаційного фільтру
3) до дріжджового соку, перед фільтром
5. Спосіб додавання: концентрований або розчинений водою 1:5 або 1:10, шляхом дозатора
6. Кількість використання: 0,05 – 0,2% на дріжді з сухою речовиною до 30%
7. Стабільність при зберіганні: приблизно 1 рік при кімнатній температурі. Нижче 50С може з’явитись помутніння, яке зникне при нагріванні до 30-400С.
8. Додатково:GlanaponPF 120 підготовлений для використання у харчовій промисловості. У відповідності до стандартів Управління продовольства та медикаментів (FDA)§173.340
Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.
У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.
Гланапон DG 162
1. Мета:піногасник для процесів бродіння (наприклад виробництво дріжджів)
2. Хімічний склад : поєднання ефірів жирних кислот з ЕО-РО-Сополімерами
3. Властивості:
Вигляд: прозора, світло-жовта речовина
Іоногенність: неіоногенна
Густина (20ºС) 0,98 ± 1,02 г/см3
В’язкість(20ºС): 300-560 мм2/с
Колір (Гарднер) макс. 5
4. Момент додавання: устаткування для автоматичного додавання
5. Спосіб додавання: концентрований або розчинений водою 1:5 або 1:10, шляхом дозатора
6. Кількість використання: в залежності від використовуваної системи бродіння наприклад 0,03-0,15кг/100кг вирослих дріжджів
7. Стабільність при зберіганні: приблизно 24 місяці у закритих контейнерах. При кімнатній температурі. Захищати від прямого сонячного світла.
8. Додатково:GlanaponDG 162 підготовлений для використання у харчовій промисловості. У відповідності до стандартів Управління продовольства та медикаментів (FDA)§173.340
Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.
У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.