ru

Соєвий білок (ізолят гідротація 1:6:6) Superpro-900 /Китай/

Соєвий білок (ізолят гідротація 1:6:6) Superpro-900 /Китай/

Використання ізоляту соєвого білка Superpro-900 у м'ясопереробній промисловості.

1.Опис

Superpro-900- прекрасно диспергуючий функціональний ізолят соєвого білка, дрібно дисперсний, спеціально розроблений для шприцування та інших систем з розчинами. Крім того, Superpro-900 інгредієнт, що не розпилюється, який характеризується світлим забарвленням. Емульгуюча здатність: 1-6-6 (білок-жир-вода).

2.Область ЗАСТОСУВАННЯ

Superpro-900 нейтральний на смак, забезпечує прекрасну текстуру і водозв'язування в готових цільном'язових продуктах. Superpro-900 предназначений для цільном'язових і реструктурованих продуктів таких, як: шинка, філе / корейка, лопатка, шніцель і т.д.

Переваги Superpro-900

- Зменшує втрати при тепловій обробці;

- Покращує текстуру;

- Легкий у використанні;

- Розчинний;

- Дрібнодисперсний;

- Не порошить;

- Має нейтральну забарвлення і смак в кінцевому продукті.

3.Характеристика

Хімічний склад:

Білок хв 92%

Зола макс 6,0%

Вода макс 6,0%

Сира клітковина макс 0,3%

Жир макс 0,8%

Додаткова інформація (типовий аналіз):

рН (1:10 розчин) 6,8-7,2

Колір кремовий

Смак нейтральний

Мікробіологічні показники:

Загальне мікробне число не більше 20000 / г

Дріжджі і цвіль не більше 100 / г

Е / coli, в пробі 1г негативно

Сальмонела, в пробі 100г негативно

4.Технологічний ПРОЦЕС

4.1 Використання при виробництві цільно-м'язових м'ясних продуктів

Підготувати розсіл, розчинив фосфат і сіль у воді або з льодом. Додати Superpro-900, а потім в подальшому порядку стабілізатори, аскорбінову кислоту і прянощі. При бажанні розсіл можна підфарбовувати до потрібного кольору харчовими барвниками, наприклад Понсо, згідно з інструкціями по застосуванню.

Для попередження утворення осаду під час шприцування змішувач повинен бути включений.

Перед шприцуванням, треба перевірити швидкість стрічки і рівень в насосі.

Шприцується розсіл до отримання бажаного приросту.

При дозі шприцування 10-30% свинина / яловичина повинні масажувати м'яко. При дозі шприцування 30-60% -грубе масування. Продукти із птиці повинні завжди масажувати м'яко.

Рівень вмісту фосфатів у готовому продукті не повинен перевищувати 0,4% до маси несолоного сировини.

Рекомендований рівень використання карагінаном 0,4-0,7% до маси несолоного сировини.

Рекомендований рівень використання Superpro-900- 1,5% масі населеного сировини.

Нітрит натрію вводять у вигляді 2,5% розчину або в сухому вигляді з розрахунку 0,005% вмісту в готовому продукті.

Аскорбінову кислоту вводять без нейтралізації з розрахунку 50г на 100кг м'ясної сировини (або Еріторбат натрію - 55 г на 100кг м'ясної сировини).

Приклади розсолів без урахування термо-витрати наведені нижче.


Назва

ингредієнтів

Вміст

ингредієнтів

в готовому

продукті, %

Кількість розсолу, % до маси несоленої сировини

20

25

30

35

40

45

50

Масова доля компонентів, кг/100л розсолу

Фосфат

0,4

2,400

2,000

1,733

1,543

1,400

1,289

1,200

Superpro-900

1,5

9,000

7,500

6,500

5,786

5,250

4,833

4,500

Соль

1,8

10,800

9,000

7,800

6,943

6,300

5,800

5,400

Нітрит натрию

0,005

0,030

0,025

0,022

0,019

0,018

0,016

0,015

Цукор-пісок

0,45

2,700

2,250

1,950

1,736

1,575

1,450

1,350

Эріторбат натрію

0,055

0,330

0,275

0,238

0,212

0,193

0,177

0,165

Вода/лід


74,740

78,950

81,757

83,761

85,265

86,434

87,370

ВСЬОГО рассола, л


100

100

100

100

100

100

100


Розсіл з Superpro-900 і карагінаном для продуктів зі свинини і яловичини.


Назва

інгредієнтів

Вміст

інгредієнтів

в готовому

продукті, %

Кількість розсолу, % до маси несоленої сировини

20

25

30

35

40

45

50

Масова доля компонентів, кг/100л розсолу

Фосфат

0,4

2,400

2,000

1,733

1,543

1,400

1,289

1,200

Superpro-900

1,5

9,000

7,500

6,500

5,786

5,250

4,833

4,500

Карагинан

0,2-0,6

1,200

1,500

1,733

1,736

1,750

1,772

1,800

Сіль

1,8

10,800

9,000

7,800

6,943

6,300

5,800

5,400

Нітрит натрію

0,005

0,030

0,025

0,022

0,019

0,018

0,016

0,015

Сахар-песок

0,45

2,700

2,250

1,950

1,736

1,575

1,450

1,350

Эриторбат натрия

0,055

0,330

0,275

0,238

0,212

0,193

0,177

0,165

Вода/лід


73,540

77,450

80,023

82,026

83,515

84,662

85,570

ВСЬОГО розсолу, л


100

100

100

100

100

100

100


Розсіл для продуктів з м'яса птиці, що піддаються заморожуванню.


Назва

інгредієнтів

Вміст

інгредієнтів

в готовому

продукті, %

Кількість розсолу, % до маси несоленої сировини

15

20

25

30

35

Масова доля компонентів, кг/100л розсолу

Фосфат

0,4

3,067

2,400

2,000

1,733

1,543

Superpro-900

0,8

6,133

4,800

4,000

3,467

3,086

Сіль

1,8

13,800

10,800

9,000

7,800

6,943

Цукор-пісок

0,1

0,767

0,600

0,500

0,433

0,386

Вода/лід


76,233

81,400

84,500

86,567

88,043

ВСЬОГО розсолу, л


100

100

100

100

100

4.2. Використання при виробництві реструктурованих м'ясних продуктів Підготувати розсіл, розчинів фосфат і сіль у воді або з льодом, додати Superpro-900, а потім в подальшому порядку стабілізатори, Еріторбат і прянощі. Подрібнити свинину / яловичину / птицю шматочками розміром 15-18 мм. Помістити м'ясо в масажер, а потім залити розсолом. Superpro-900 може додаватися в масажер в сухому вигляді. Продукти з реструктурованого м'яса, як правило, повинні масажувати м'яко, залежно від якості м'яса, приросту і устаткування.

5.Упаковка І ЗБЕРІГАННЯ Поставляється в багатошарових паперових мішках з проміжним шаром з поліетилену 20 кг нетто. При нормальних умовах зберігання, транспортування в оригінальній упаковці гарантований термін придатності - 2 роки з дати вироблення без погіршення якості даного продукту.