ru

Маялакт 5000 (фермент для гідролізу, лактаза) / Mayasan Туреччина/

Маялакт 5000 (фермент для гідролізу, лактаза) / Mayasan Туреччина/

Нейтральна лактаза харчової якості

 

Опис: Маялакт це лактаза виготовлена шляхом коагуляції Kluyverumyceslactis не патогенного штаму. Даний мікроорганізм не генетично не модифікувався і ми можемо підтвердити що даний фермент не є ГМО.

 

Застосування:

Лактоза це дисахарид який є у молоці ссавців. Лактоза це не солодкий цукор і є ледь розчинним. Лактаза (B-D- галактозидаза)  гідролізує лактозу в глюкозу та галактозу. Ці цукри є відносно солодкими ( 80% солодкості у порівнянні і сахарозою) і вони в 3-4 рази  більш розчинні чим сама лактоза.

 

Склад:

·         Гліцерол : 52%

·         Вода: 44%

·         Бета - галактозидаза (лактаза): 4%

 

Особливості:

Активність

                 - Маялакт5000 NLU/гр

                 - Маялакт 2000 NLU/гр.

 

Фізико-хімічні властивості

-          Зовнішній вигляд: Рідина

-          Колір: Світло жовтий

 

Мікробіологічні властивості

-          Загальна кількість:  < 10cfu/г

-          Коліформи:              < 30cfu/г

-          Кишкова паличка: відсутня у 25г

-          Сальмонелла:         відсутня у 25г

 

Маялакт відповідає вимогам FCC/JECFA ферметів харчової якості. Виробництво відповідає ISO 9001:2008 та є продуктом вільним від ГМО.

 

Застосування:   див. у додатку.

 

Зберігання та придатність

Рекомендовано зберігати у прохолодному (0-10ºС), сухому місці захищеному від світла. При таких умовах термін придатності продукту 24 місяці від дати виробництва. Якщо зберігання порушено або умови зберігання не виконані, відповідно до факту що продукт піддавався високій температурі чи високій вологості необхідно підвищити дозу.

 

Застереження:

Ферменти можуть спричини подразнення шкіри, очей і при вдиханні порошку може бути викликана чутливість у схильних осіб.  Зазвичай виробники які працюють з даним продуктом повинні дотримуватись правил для уникнення прямого контакту з продуктом або вдиханні порошку.

МАЯЛАКТ це лактазний фермент, який виготовляється шляхом коагуляція Kluyverumyceslactis. Лактаза гідролізує лактозу у моносахаридах: глюкоза та галактоза. Щоденні продукти складаються з лактози що може викликати непереносимість лактози у деяких людей. Лактозна непереносимість спостерігається по цілому світу по різному. Приблизно 70% населення страждає від різного степеня непереносимості лактози. Для того щоб уникнути непереносимість лактози, можна використовувати лактазу. Лактоза може бути видалена шляхом обробки молока Лактазою, вона перетворює лактозу в глюкозу, галактозу та деякі галактоолігосахариди.

 

Активність Маялакту:    5000NLU/гр                2000NLU/гр

 

Маялакт відповідає вимогам щодо  ферментів харчової якості, які призначені FCC/JECFA.

 ПЕРЕВАГИ:

 ·        Краща продуктивність ферменту надасть змогу пропонувати споживачам молочні продукти  найвищої якості

·        Преміум чистота

·        Зниження присмаків

·        Підвищений процес гнучкості (широкий діапазон продукту)

·        Підвищена потужність виробництва

·         Покращена фільтрація

·        Солодкі продукти на молочній основі

·        Менш піщанистий у морозиві

 Варіанти упаковки:        20кг, 30кг, 1000кг