ru

Молочні заквасочні культури всіх типів «Alce» /Італія/

Молочні заквасочні культури всіх типів «Alce» /Італія/

Молочні заквасочні культури  всіх типів «Alce» /Італія/

Корпорація «MOFIN ALCE GROUP» заснована у 1950 році у Наварі (Італія). Належала сім'ї Монія, президентом компанії являється доктор Giovanni Mogna. Корпорація включає у себе: різні різноманітні дослідницькі центри, діяльність яких направлена на вивчення та розвиток технологічних рішень, заснованих на традиціях і реальностях. У мікробіологічному центрі ведуться постійні роботи по селекції нових штамів та заквашуваних культур.

ООО «Галеан, Лтд», ексклюзивний дистриб'ютор компаніїMOFIN ALCE GROUP, спільно з італійськими технологами, у першу чергу розробляють широкий спектр заквашуваних культур для виробництва різноманітних видів сирів та кисломолочних продуктів відповідно до концепції здорового харчування, пробіотичні культури, різні види плісняви.

Переваги заквашуваних культур прямого внесення компанії«MOFIN ALCE GROUP» (Італія):

Відсутність процесу приготування виробничої закваски

Не потребують попередньої активації

Заквасочні культури для сирів вир-ва MOFIN ALCE GROUP» /Італія/

Корпорація «MOFIN ALCE GROUP» заснована у 1950 році у Наварі (Італія). Належала сім'ї Монія, президентом компанії являється доктор Giovanni Mogna. Корпорація включає у себе: різні різноманітні дослідницькі центри, діяльність яких направлена на вивчення та розвиток технологічних рішень, заснованих на традиціях і реальностях. У мікробіологічному центрі ведуться постійні роботи по селекції нових штамів та заквашуваних культур.

ООО «Галеан, Лтд», ексклюзивний дистриб'ютор компанії MOFIN ALCE GROUP, спільно з італійськими технологами, у першу чергу розробляють широкий спектр заквашуваних культур для виробництва різноманітних видів сирів та кисломолочних продуктів відповідно до концепції здорового харчування, пробіотичні культури, різні види плісняви.

Переваги заквашуваних культур прямого внесення компанії «MOFIN ALCE GROUP» (Італія):

  • Відсутність процесу приготування виробничої закваски
  • Не потребують попередньої активації
  • Забезпечення рівноваги між штамами
  • Висока активність заквашуваних культур (КОЕ не меньше ніж 1011)
  • Постійна ротація серед одного виду закваски — це відсутність “залежності” до закваски та, як наслідок, запобігання втрат від бактеріофагів
  • Покращення аромату за допомогою спеціальних ароматоутворюючих структур
  • Відсутність постокісленія у кінцевій продукції, так званий, “стоп-ефект”
  • Зберігання заквасок при температурі +4 °С - 12 місяців, та -18°С - 24 місяца, що зручно у різних видах зберігання та транспортуванні
  • Широкий асортимент дозування, що дозволяє використувувати їх як на великих комбінатах, так і у невеликих
  • Більш широкий діапазон робочих температур, що дозволяє регулювати час заквашування
  • За рахунок високої концентрації бактерій більш стійкіші до впливу інгібуючих речовин
  • Покращення мікробіологічної якості продукту.

alce milk

alche