ru

Піногасник Glanopon DJ 162 для дріжджової, спиртової та фармацевтичної галузей «Bussetti & Co» /Австрія/

Піногасник Glanopon DJ 162 для дріжджової, спиртової та фармацевтичної галузей «Bussetti & Co» /Австрія/

Піногасник Glanopon DJ 162 для дріжджової, спиртової та фармацевтичної галузей «Bussetti & Co» /Австрія/

Це спеціалізований продукт для контролю піноутворення, узгоджений з вимогами харчової промисловості, відповідний широкому спектру технічних запитів. Його харчові поверхнево-активні речовини, володіють антівспенівающимі і пеногасячі властивостями при невеликих дозуваннях 0,03-0,15кг / 100 кг вирослих дріжджів. Може вноситься як в концентрованому вигляді, так і у вигляді сток-розчину у співвідношенні 1: 5 або 1:10. На сьогоднішній день це єдиний піногасник, який дає стабільну однорідну емульсію протягом тривалого часу - від 10 днів і більше. Швидко емульгуючий в широкому діапазоні температур і рН. Одне з головних переваг пеногасителя полягає в тому, що він проводиться з харчової сировини рослинного походження. Згідно з висновком Державної санітарно-епідеміологічної експертизи МОЗ України його можна використовувати без обмежень в харчовій промисловості. Гарантійний термін зберігання становить 24 місяці з дня виготовлення.

Гланапон PF120

1. Мета: Емульгуюча речовина для виготовлення дріждів із згладжуючим ефектом. Захищає дріжді від висихання та надає кращого вигляду.

2. Хімічний склад : поєднання суміші природних ефірів жирних кислот у рослинній олії

3. Властивості:

зовн. вигляд прозора жовта рідина

активні субстанції 100%

рівень рН (1:10) 5.0 – 7,0

Колір (Гарднер) макс. 5

4. Момент додавання:

1) додавати прямо у пресувальну машину

2) на фільтр між ост. третиною ротаційного фільтру

3) до дріжджового соку, перед фільтром

5. Спосіб додавання: концентрований або розчинений водою 1:5 або 1:10, шляхом дозатора

6. Кількість використання: 0,05 – 0,2% на дріжді з сухою речовиною до 30%

7. Стабільність при зберіганні: приблизно 1 рік при кімнатній температурі. Нижче 50С може з’явитись помутніння, яке зникне при нагріванні до 30-400С.

8. Додатково:GlanaponPF 120 підготовлений для використання у харчовій промисловості. У відповідності до стандартів Управління продовольства та медикаментів (FDA)§173.340

Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.

У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань. 

Гланапон DG 162

1. Мета:піногасник для процесів бродіння (наприклад виробництво дріжджів)

2. Хімічний склад : поєднання ефірів жирних кислот з ЕО-РО-Сополімерами

3. Властивості:

Вигляд: прозора, світло-жовта речовина

Іоногенність: неіоногенна

Густина (20ºС) 0,98 ± 1,02 г/см3

В’язкість(20ºС): 300-560 мм2/с

Колір (Гарднер) макс. 5

4. Момент додавання: устаткування для автоматичного додавання

5. Спосіб додавання: концентрований або розчинений водою 1:5 або 1:10, шляхом дозатора

6. Кількість використання: в залежності від використовуваної системи бродіння наприклад 0,03-0,15кг/100кг вирослих дріжджів

7. Стабільність при зберіганні: приблизно 24 місяці у закритих контейнерах. При кімнатній температурі. Захищати від прямого сонячного світла.

8. Додатково:GlanaponDG 162 підготовлений для використання у харчовій промисловості. У відповідності до стандартів Управління продовольства та медикаментів (FDA)§173.340

Всі результати отримані завдяки проведеним у лабораторії та заводі тестам.

У випадку зміни умов, вони можуть служити у якості провідника, проте надаються без зобов’язань.