ru

Лимонна кислота «DSM N.P.» /Бельгія/

Лимонна кислота «DSM N.P.» /Бельгія/ Е330

Лимонна кислота «DSM N.P.» /Бельгія/

Незамінимий антиоксидант в харчовій індустрії

limonna_kislota

Яка харчова добавка міститься майже у всіх фруктах і хвої? Що грає роль регулятора кислотності, консерванту і смакової добавки одночасно? Що значно знижується ймовірність прогоркания жирів, маргаринів і тваринного масла?

Лимонна кислота (Е330) виробництва компанії.

  • позитивно впливає на організм людини і присутній у життєво-важливих метаболічних обмінних процесах.

  • оберігає продукцію від розтлінного дії знаходяться в них слідів важких металів, шляхом утворення з ними комплексних сполук;

Ваші вигоди від співпраці з нашою компанією:

  • Ви покращуєте свій продукт і оберігаєте здоров'я своїх споживачів.

  • Ви економите кошти на доставку, так як товар буде доставлений за вказаною Вами адресою.

  • Ви отримуєте безкоштовну консультацію. Наші технологи охоче допоможуть Вам у вирішенні виробничих питань.

  • Можливість відстрочки платежу. При підписанні договору ми погоджуємо оптимальні умови оплати.

Зробіть замовлення протягом 10 календарних днів від дати отримання комерційної пропозиції і отримаєте додаткову знижку.

Лимонна кислота безводна являє собою порошок, кристали або гранули різного розміру, білого кольору, практично без запаху, з сильним кислим смаком. Близько 70% від усієї виробленої лимонної кислоти використовується в харчовій промисловості.

фактори перерахунку

форми продукту

Лимонна кислота (Е330)

Продукт

Відповідність

Фармакопеї

Стандартна

упаковка

Лимонна кислота моногідрат

гранулят

FCC, USP Ph. Eur

25 кг мішок

Лимонна кислота моногідрат

мелкогранулированная

FCC, USP Ph. Eur

25 кг мішок

Лимонна кислота безводна

середній гранулят 1200

FCC, USP Ph. Eur

25 кг мішок 1000 кг мішок

Лимонна кислота безводна

невеликий гранулят 700

FCC, USP Ph. Eur

25 кг мішок 1000 кг мішок

Лимонна кислота безводна 51 N

невеликий гранулят

FCC, USP Ph. Eur

25 кг мішок 1000 кг мішок

Лимонна кислота безводна

порошок

FCC, USP Ph. Eur

25 кг мішок

 

Солі лимоної кислоти – цитрати (Е331)

Продукт

Відповідність

Фармакопеї

Стандартна

упаковка

Тринатрію цитрат дигідрат

гранулят

FCC, USP Ph. Eur

25 кг мішок

Тринатрію цитрат дигідрат

дрібногранулиронанный

FCC, USP Ph. Eur

25 кг мішок

Тринатрію цитрат дигідрат

порошок

FCC, USP Ph. Eur

25 кг мішок

Мононтрію цитрат безводний

гранулят

FAO

25 кг мішок

Мононтрію цитрат  безводний

порошок

FAO

25 кг мішок

 

 Основні функції лимонної кислоти і нітратів у харчовій промисловості:

· Підкислювач (смаковий компонент: напої, карамелі, джеми, мармелад)

· Підсилювач аромату, поліпшення смаку (наприклад, надає солонуватий, прохолодний смак напоям)

· PH-контроль (цитратний буфер)

· Комплексоутворювач (утворює хелатні комплекси з іонами металів, посилює дію антиоксидантів і запобігає потемнінню продуктів, наприклад морепродуктів, а також використовується як ідентифікатор консервантів)

· Стабілізатор (наприклад, вина)

· Агент, що запобігає первинне розкладання жирів і вітамінів

· Емульгатор (в сироваріння) ангідритом Переважні для сухих сумішей (наприклад, сухі розчинні напої). Ангідриди лимонної кислоти можуть абсорбувати до 8,6% води, без утворення грудок. Цитрати Використовуються спеціально для контролю pH напоїв, пом'якшуючи гострий кислий смак у випадках, коли потрібні відносно великі кількості кислоти. Цитрати в безалкогольних напоях діють як буфер.